Tuulilasin korjaukset

Tuulilasin korjaukset

Tuulilasin korjaus on halvempi ja nopeampi toimenpide verrattuna tuulilasin vaihtoon. Jos tuulilasissa oleva särö on 2 euron kolikkoa pienempi, kannattaa tuulilasin korjaus suorittaa viivyttelemättä. Säästät samalla rahaa ja aikaa.

Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa tai kosteutta. Mitä puhtaampi vauriokohta on, sitä huomaamattomampi korjausjälki tuulilasiin jää. Varsinainen paikkaaminen on ammattilaisen työtä eikä onnistu kotikonstein.

Halkeaman korjaus tai stoppaus (ettei lähtisi leviämään),onnistuu myös meillä. Kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti meidän toimipisteeseen, tarkastamme sen maksutta ja annamme neuvoja sekä kustannusarvion tarvittaessa.

Tuulilasin korjaaminen sujuu näin:

  • Pienet iskemät täytetään läpinäkyvällä aineella, joka kovettuu. Sen jälkeen pinta kiillotetaan. Iskeytymäkohta jää tällä tavoin miltei näkymättömäksi. Näin saadaan korjattua melko isojakin vaurioita. Kun kyseessä on tuulilasin halkeaman korjaus, poistamme lasista ylimääräisen painetilan, minkä jälkeen halkeama täytetään samalla aineella, jota käytetään iskeytymienkin korjaamisessa.
  • Tämän vaiheen jälkeen suoritetaan ultraviolettisädetys, jonka aikana aine alkaa vaikuttaa ja jähmettyy. Tällöin lasin haljenneet reunat liimautuvat käytetyn aineen avulla yhteen. Näin halkeamasta tulee lähes näkymätön. Samalla menetelmällä korjataan myös takalasit.