Autolasien tummennus

Autolasien tummennus

Autolasien tummennus: ulkonäkö, mukavuus ja turvallisuus. Tummennettujen autolasien etuja alkuperäisiin, kirkkaisiin laseihin verrattuna:

  • Matkustusmukavuutta ja suojaa ulkopuolisten katseilta

Ulkopuolisten ihmisten huomio saattaa välillä tuntua rasittavalta. Auton kuljettaja ja matkustajat ovat aina selvästi näkyvillä, vaikka monesti he haluaisivat välttyä auton sisälle suuntautuvilta tunkeilevilta katseilta.

Tähän auttaa lasien tummennus, jonka avulla ajaja ja matkustajat saavat helposti lisää matkustusmukavuutta ja omaa rauhaa. Voit valita tummennuskalvovahvuksistamme haluamasi, ja saat kaipaamaasi yksityisyyttä autoiluun.

  • Suojaa auringonsäteilyltä

Autolasien tummennus vähentää silmien rasitusta, kun aurinko ja kirkas lumi heijastuksineen sekä vastaan tulevien autojen ajovalot häikäisevät. Ajelu autolla, jossa on tummennetut autolasit, on tällöin paljon miellyttävämpää.

  • Auton sisätilojen suojaaminen haalistumiselta

Tummennetut autolasit estävät auringonsäteilyä haalistamasta auton sisätiloja. Lasien tummentaminen antaa näin mahdollisuuden välttyä ylimääräisiltä kuluilta, joita sisustuksen uusimisesta koituisi. Lasien tummennus estää myös kojelaudan halkeilua. Paljon on myös sellaisia valitettavia tapauksia, että autonomistaja hankkii kalliit ja hienot audiolaitteet, jotka näkyvät selvästi auton kirkkaiden lasien läpi, ja varkaat murtautuvat sisälle autoon ja vievät laitteet. Kun tummennutat autosi lasit, vältyt ylimääräisiltä tirkistelijöiltä.

  • Pienempi polttoaineenkulutus

Kuumina kesäpäivinä ilmastoinnin tarve vähenee ja polttoaineen kulutus laskee, kun autossasi on tummennetut lasit. Lisäksi auton sisätilat kuumenevat hitaammin autoissa, joihin on asennettu tummennukset. Talvella tällaisissa autoissa sisätilat puolestaan kylmenevät hitaammin, jolloin auton lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa. Näin autolasien tummennus auttaa sinua säästämään myös jonkin verran polttoainekuluja.

  • Lisää turvallisuutta

Tummentamisen ansiosta autolasien kestävyys kaksinkertaistuu, eikä auton lasi murene sirpaleiksi onnettomuustilanteessa vaan jää kokonaan kalvolle. Tummennettujen lasien avulla vähennät itseesi ja perheeseesi kohdistuvia riskejä, joita onnettomuustilanteissa voi syntyä lasinsirpaleiden aiheuttamista haavoista.

Meidän työt: